Inplannen nieuwjaarswensen Facebook niet meer mogelijk

Facebook Vandaag was de nieuwe applicatie van Facebook om alvast nieuwjaarswensen in te plannen enkele uren offline. Afgelopen donderdag introduceerde het sociale netwerk Midnight Message Delivery waarmee je als gebruiker alvast berichten kon gaan inplannen om deze vanavond automatisch te laten versturen naar opgegeven ontvangers.

Echter ging de applicatie vandaag enkele uren offline omdat bleek dat door URL's te wijzigen willekeurige berichten van andere gebruikers bekeken konden worden inclusief eventuele bijgevoegde foto's en zelfs het verwijderen van deze berichten was gewoon mogelijk. Toen het lek werd ontdekt haalde het sociale netwerk de applicatie enkele uren offline om het gevonden lek eerst op te lossen. Later plaatste Facebook Midnight Message Delivery weer online echter inmiddels kan de applicatie al niet meer gebruikt worden.

Wie nu de website opent ziet staan dat het 2013 al is begonnen en het inplannen van berichten is niet meer mogelijk, ook verwijderen van bestaande berichten kan niet meer. Facebook wenst je een gelukkig nieuwjaar en geeft aan dat de berichten al afgeleverd zijn. Wil je toch nog graag nieuwjaarswensen inplannen om straks automatisch te laten versturen dan is er nog de KPN WensApp waarmee dit mogelijk is en die nog wel werkt.

facebook_nieuwjaarswensen

Lees meer over: