Ingeplande berichten Facebookpagina’s kunnen nu bewerkt worden

Ingeplande berichten Facebookpagina’s kunnen nu bewerkt worden

Facebook heeft recent een kleine wijziging doorgevoerd voor beheerders van pagina's betreffende het inplannen van berichten. Berichten die eenmaal zijn ingepland kunnen vanaf nu achteraf door te gaan naar het activiteitenlogboek nog worden bewerkt. Zo kan het bericht zelf nog worden aangepast evenals het gekozen tijdstip voor publicatie.

Het inplannen van een bericht kan door op de pagina een nieuw bericht te typen zoals elk nieuw bericht en vervolgens linksonder op het kleine klokje te klikken. Er kan dan een datum worden gekozen en een tijdstip. Na het inplannen van het bericht is deze te vinden in het activiteitenlogboek, hier kan het bericht dus vanaf nu nog worden aangepast, weer verwijderen van het bericht kan hier ook evenals het alsnog publiceren op de pagina.

In november voerde Facebook al diverse wijzigingen door wat betreft het inplannen van berichten. Door de wijzigingen is het inplannen een stuk eenvoudiger geworden, het aantal stappen om een bericht in te plannen werd gereduceerd van twaalf naar slechts vier.

facebook_ingeplande_berichten_aanpassen

Lees meer over: