Ingebroken bij Windows Brandstore in Kalverstraat Amsterdam

Gisteren is er ingebroken bij de Windows Brandstore in Amsterdam. Dit maakte Microsoft bekend op Facebook samen met de onderstaande foto waarop 'de Nederlandse Sherlock & Watson' zijn te zien volgens het bedrijf. De schade viel mee en het bleef beperkt tot een kapotte deur, het is niet duidelijk of de inbrekers ook apparatuur hebben meegenomen.

Microsoft opende recent opnieuw voor de derde keer binnen een jaar tijd een tijdelijke winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. De Windows Brandstore kan nog worden bezocht tot en met zondag 9 juni. Afgelopen jaar opende het bedrijf de winkel ter gelegenheid van de introductie van Windows 8 en op Valentijnsdag werd de winkel opnieuw geopend echter op dat moment ter gelegenheid van het beschikbaar komen van de Surface RT.

In de Windows Brandstore kun je nu terecht om computers en tablets met Windows 8 te bekijken, uit te proberen en eventueel aan te schaffen. Daarnaast zijn er telefoons en diverse accessoires te koop evenals de nodige software. Verder staat het foto-scenario centraal in de Windows Brand Store, je kunt hier een foto laten maken die vervolgens via SkyDrive automatisch op alle aanwezige schermen in de winkel zal worden getoond.

windows_brand_store

Lees meer over: ,