[Infographic] Over het upgraden van software

De onderstaande infographic is gemaakt door Skype vanwege International Technology Upgrade Week en gaat over het upgraden van software wat toch wel vrij belangrijk is. Skype begint door te zeggen dat de populairste dag om te beginnen met een dieet morgen is en deze uitspraak heeft ook betrekking op het upgraden van geïnstalleerde software.

In samenwerking met Norton, Adobe en TomTom voert Skype campagne om gebruikers duidelijk te maken dat upgraden belangrijk is, denk aan de laatste beveiligingsupdates maar ook nieuwe features als de belangrijkste redenen om software bij te werken.

Voor de onderstaande infographic werd er onderzoek uitgevoerd in de Verenigde Staten, in het Verenigd Koninkijk en in Duitsland. Naar voren komt dat 40 procent van de ondervraagden software niet altijd upgraden zodra hierover een melding verschijnt en dat over het algemeen mannen eerder upgraden dan vrouwen. Bijna een kwart geeft aan niet altijd te snappen wat een upgrade doet en wat de voordelen zijn, ook moet een kwart eerst twee keer op een upgrade geattendeerd worden voordat deze wordt uitgevoerd. Een belangrijke reden om software niet bij te werken is omdat dit gewoonweg te lang duurt.

Lees meer over: ,