[Infographic] Nokia promoot Lumia 920 ten koste van iPhone 5

Samsung begon te strijden tegen de nieuwe iPhone 5 door afgelopen weekend een grote advertentie te plaatsen in diverse kranten in de Verenigde Staten waarin de Galaxy S III wordt vergeleken met de iPhone 5. Aanvullend op de advertentie werd er een commercial gemaakt door het bedrijf waarin de iPhone eveneens op de hak wordt genomen.

Nokia dacht waarschijnlijk dat hetgeen waar Samsung aan begonnen is goed werkt en daarom ontwikkelde het bedrijf een infographic waarin de iPhone 5 wordt vergeleken met in dit geval de Lumia 920. De infographic die zo te zien iets te snel in elkaar is gezet door Nokia werd geplaatst op Twitter met als opmerking 'Good things come to those who wait.'

Uit een eerdere vergelijking tussen de iPhone 5, de Galaxy S III en de Lumia 920 bleek dat het toestel van Nokia het zwaarst is al komt dat niet naar voren in de infographic. Wel wordt benadrukt dat de Lumia 920 een groter scherm heeft, er is in verschillende kleuren (zwart, wit, grijs, rood, geel) en dat de live tiles op het scherm kunnen worden aangepast.

Update

Nokia is druk geweest en heeft nog een tweede infographic gemaakt, deze bekijk je hier.

Lees meer over: , , ,