[Infographic] Joomla 1.6 uitgebracht

Afgelopen dinsdag is versie 1.6 van open source CMS Joomla 1.6 uitgebracht. Deze nieuwe versie is grotendeels opnieuw opgebouwd met meer controle en mogelijkheden dan voorgaande versies. Gelaagde categorieën, verfijnd en volledig instelbaar toegangsbeheer, verbeterd beheergedeelte, taalondersteuning & SEO, template stijlen en 'één klik' updates zijn een greep uit de nieuwe nieuwe mogelijkheden. Op desite www.joomla.org/16 worden de nieuwe functionaliteiten voor elk type Joomla gebruiker verder toegelicht. Hier kan tevens versie 1.6 worden gedownload.

Nederlandse Joomla release party

In navolging van de wereldwijde festiviteiten rond het uitbrengen van Joomla 1.6 organiseert de Nederlandse gebruikersgroep een landelijke release party op zondag 30 januari in Amsterdam. Informatie over deze gratis toegankelijke release party en Nederlandse taalbestanden is te vinden op www.joomlacommunity.eu/joomla16.

Infographic

De onderstaande infographic is gemaakt vanwege de release van versie 1.6 van het systeem. De afbeelding toont de Top 10 verbeteringen in Joomla 1.6 vergeleken met versie 1.5. Klik op de afbeelding om een vergroting te bekijken.

Lees meer over: