[Infographic] iOS 7 in de eerste 48 uur

[Infographic] iOS 7 in de eerste 48 uur

Eerder deze week bracht Apple de nieuwe versie van iOS uit, reden voor New Relic om een aantal dagen later eens te bekijken hoe snel iOS 7 gebruikers heeft weten te bereiken.

De nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem heeft een volledig nieuwe layout gekregen waaronder alle apps en iconen, tevens zijn er de nodige nieuwe features toegevoegd. In de infographic van New Relic is te zien dat na zes uur na het uitbrengen op 5 procent van alle onderzochte iDevices iOS 7 al was geïnstalleerd. Na 12 uur was dit al 19 procent, na 18 uur was dit 21 procent en na 48 uur was iOS 7 op 43 procent van alle iDevices geïnstalleerd. De volledige infographic van New Relic bekijk je hieronder.

De belangstelling voor iOS 7 is groot sinds woensdagavond. Nadat Apple de nieuwe versie beschikbaar had gesteld hadden de servers van het bedrijf dan ook moeite met de grote belangstelling. Er werden tevens veel berichten geplaatst op Twitter. In de eerste 24 uur voor en de eerste 24 na de introductie werden er meer dan 7 miljoen berichten geplaatst over iOS 7 met op het hoogtepunt meer dan 500.000 berichten per uur. Op Instagram werden meer dan 500.000 afbeeldingen geplaatst samen met de hashtag iOS 7.

infographic_ios7_adoption_rate

Lees meer over: ,