[Infographic] In afwachting van de iPhone 5

Het duurt nog enkele uren voordat de nieuwe iPhone gepresenteerd zal gaan worden door Apple en veel mensen overwegen om over te stappen naar het nieuwe model zo blijkt uit een onderzoek van ATYM.com. Uit de bijbehorende infographic met de resultaten van het onderzoek komt naar voren dat 24 procent van de mensen met een iPhone overweegt om te gaan overstappen op het nieuwe model voor het einde van dit jaar. 25 procent zegt waarschijnlijk te upgraden in de eerste helft van 2013, 26 procent in het tweede kwartaal.

Van alle ondervraagden was 58 procent op de hoogte van het feit dat vanavond de nieuwe iPhone gepresenteerd zal worden door Apple. Het versturen van berichten wordt nog altijd het meest gedaan door iPhonegebruikers gevolgd door telefoneren, surfen en mailen.

Overigens zal de nieuwe iPhone volgens analist Gene Munster nog voor het einde van deze maand 10 miljoen keer over de toonbank gaan. Ter vergelijking deed Samsung er 50 dagen over om 10 miljoen exemplaren te verkopen van de Galaxy S III. Even terugkijkend naar afgelopen jaar ging de 4S in het eerste weekend 4 miljoen keer over de toonbank.

Lees meer over: ,