In China kost een iPhone 4S nu 2000 dollar

Producten van Apple zijn in China bijzonder populair en zo ook de nieuwe iPhone 4S. Het is nog niet bekend wanneer het toestel naar het land gaat komen maar inmiddels zijn ze al te verkrijgen voor een flinke prijs. Een verkoper in Beijing verkoopt momenteel geïmporteerde toestellen voor 2000 dollar per stuk. Het gaat in dat geval nog niet eens om het topmodel met 64GB maar om de 32GB versie. De 16GB gaat voor 1729 dollar over de toonbank. Deze toestellen, simlock vrij zijn afkomstig uit de Verenigde Staten en Australië.

Een andere verkoper heeft een aantal toestellen uit het Verenigd Koninkrijk en verkoopt deze voor 1391 dollar per stuk. Het gaat hier om de 16GB versie. De verkoper geeft aan dat hij verwacht dat het toestel volgende week al ruim 100 dollar goedkoper zal zijn.

iPhone 4

Toen de iPhone 4 afgelopen jaar uitkwam was deze bijzonder snel uitverkocht. Dit was ook het geval toen de iPad 2 uitkwam, binnen 4 uur was het apparaat uitverkocht wat zelfs leidde tot vechtpartijen. Het is nog niet bekend wanneer de iPhone 4S naar China komt.

iPhone 5

Overigens is de iPhone 5, in tegenstelling tot de rest van de wereld ook al te koop in China en tevens een stuk goedkoper dan de iPhone 4S. Voor slechts een paar tientjes kan al online een exemplaar aangeschaft worden, geen geld! :-).

Lees meer over: , ,