Ik doe een gok-radio toegevoegd aan Google Music voor iOS

Ik doe een gok-radio toegevoegd aan Google Music voor iOS

De app van Google Play Music voor iOS is bijgewerkt door het bedrijf. De laatste versie van de app heeft een aangepaste layout gekregen meer in lijn met het design van iOS 7.

Nieuw toegevoegd is Ik doe een gok-radio, een feature die al langer aanwezig was in de app van Google`Play Music voor Android. Deze feature levert automatisch willekeurige muzieknummers op basis van je luistergeschiedenis. Automatische afspeellijsten (waaronder de afspeellijst 'Leuk') zijn toegevoegd aan de afspeellijstweergave en Genre-radiozenders zijn specifiek toegevoegd voor gebruikers van All Access. Tevens kan er nu gezocht worden op genre. Naast de toevoegingen zijn er diverse bugs opgelost in de app.

Google Play Music voor iOS kan hier worden gedownload in de App Store van Apple.

De app voor iOS werd pas een maand geleden door Google uitgebracht, tot dat moment was Google Music alleen beschikbaar voor apparaten met Android. Google Play Music zelf is pas sinds 1 oktober beschikbaar in Nederland. Google Play Music bevat meer dan 20 miljoen muzieknummers, er kan gekozen worden tussen een gratis abonnement en een abonnement tegen betaling. Een All Access abonnement kost 9,99 euro per maand.

Lees meer over: , ,