Hyves profiel / account verwijderen

Hyves profiel / account verwijderen

Hyves heeft vandaag aangekondigd door te gaan als online gaming platform en te stoppen als sociaal netwerk. Heb je nog een account op het sociale netwerk dan krijg je vanaf 15 november tot en met 29 november de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen om je eigen content te downloaden, het gaat dan om alle foto's, video's, krabbels, blogs en www's. Wil je hier niet op wachten en het moment aangrijpen om je eigen account alvast te verwijderen dan kan dat uiteraard ook alvast, dit kan op de onderstaande manier.

Om een account te verwijderen ga naar deze pagina. Er zal eerst een melding in beeld verschijnen over het feit dat Hyves zal gaan stoppen als sociaal netwerk, klik op de knop Wil je verder Hyven om door te gaan naar de pagina om een account te verwijderen.

Je krijgt dan een formulier te zien om het proces in gang te zetten. Geef aan waarom je het account wilt opzeggen en klik op de knop Ik neem afscheid. Vul dan als bevestiging je wachtwoord in om door te gaan. Er zal dan een e-mail worden gestuurd met een link om de sluiting definitief te maken. Let wel op dat als je daadwerkelijk doorgaat met het sluiten van een account je alle content zoals berichten, foto's, krabbels, definitief zal verwijderen.

hyves_account_verwijderen

Lees meer over: