Hyves lanceert eigen blog

Google staat bekend om de vele blogs die het bedrijf heeft voor vrijwel alle producten en ook Facebook, Twitter en andere sociale netwerken en bekende bedrijven hebben tegenwoordig een eigen blog waarop aankondigingen worden geplaatst. Hyves maakt nu dezelfde stap en komt met een eigen blog (draaiend op WordPress) om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het sociale netwerk.

Op de blog verschijnt het laatste nieuws, krijgen de verschillende afdelingen binnen Hyves een stem en worden cases van succesvolle advertentiecampagnes geplaatst. Het doel van het blog is om meer over Hyves naar buiten te brengen en een scheiding te maken tussen het product Hyves en het merk Hyves. Op termijn is het de bedoeling dat sites zoals werkenbijhyves.nl en adverterenophyves.nl worden geĆÆntegreerd binnen de weblog.

Het is een goede stap van het netwerk om te communiceren met de buitenwereld. Blijf op de hoogte op: hyvesblog.nl. Om het makkelijk voor je te maken als bezoeker kun je op de homepage zelf aan en uitvinken welke categoriƫen nieuws je wilt zien, de blog onthoud deze keuze voor het volgende bezoek. Hyves is al langer te vinden op Twitter.

Lees meer over: