Hyves HD-app voor de iPad

Hyves heeft een HD-app voor de iPad uitgebracht. Door de twee zichtbaar vernieuwde kolommen op de homepage is het makkelijk om door de website heen te surfen. Hyves heeft momenteel een mobiel bereik van 1,8 miljoen unieke bezoekers per maand. Het bezoek dat komt vanaf de iPad stijgt maandelijks met zo’n 10 procent.

Vernieuwingen

In vergelijking met de vorige iPad applicatie is er geen menu meer, maar staat alles vermeld in de header. Er kan gekozen worden of je alleen status updates, WieWatWaar’s of foto’s wilt bekijken van vrienden. Daarnaast is het gemakkelijker om te reageren en respecteren, met meerdere vrienden tegelijk te chatten en vriendschapsverzoeken te accepteren of negeren. Ook kunnen er nieuwe vrienden worden uitgenodigd via de app.

Nu & Straks

Naast de standaard functionaliteiten is ook het vernieuwde Nu & Straks toegevoegd aan de applicatie. Met Nu & Straks kan er meegepraat worden over de meest besproken onderwerpen. Dit onderdeel is sinds twee weken live op Hyves.nl, maar nu dus ook op de iPad-applicatie. Binnenkort wordt deze functionaliteit ook toegevoegd aan de iPhone app.

Downloaden van de applicatie voor de iPad kan in de App Store.

Lees meer over: ,