Hyves EK Poule laat je ook inloggen met Facebook

Net als voorgaande jaren heeft Hyves ook dit jaar in samenwerking met Telesport een Poule opgezet voor het aankomende Europees kampioenschap voetbal dat zal beginnen op 8 juni. Het opmerkelijke is dit keer dat in tegenstelling tot afgelopen edities het mogelijk is om naast het inloggen met je gegevens van Hyves je ook gebruik kunt maken van je Facebook-account om in te loggen. Daarnaast kan er ingelogd worden met een e-mailadres en in een later stadium zal Twitter worden toegevoegd.

Degene die meedoen via Hyves kunnen ook vrienden op Facebook uitnodigen en andersom, vrienden van verschillende netwerken worden bij elkaar in de vriendenpoules getoond. Spelen kan via hyves.nl/oranjepoule of de Facebook app en ook kun je dit jaar rechtstreeks naar Voorspellen.nl en er komt een mobiele applicatie. De Oranjepoule haalde bij het succesvolle WK in 2010 ruim 250.000 deelnemers en door de toevoeging van Facebook en Twitter verwacht Hyves dit aantal dit keer makkelijk te overtreffen.

Vrienden uit toegevoegde sociale netwerken spelen vanzelf tegen elkaar in de ‘Vriendenpoule’, daarnaast kunnen er aparte poules gemaakt worden voor bijvoorbeeld collega’s of familieleden. Het aanpassen van voorspellingen kan tot aanvang van elke wedstrijd en als je voor aanvang van het toernooi meedoet wordt ook een aparte ranking getoond van scores op basis van deze ‘originele’ voorspellingen. Daarbij kunnen punten worden gehaald voor het juist voorspellen van teams in de kwart- en halve finale.

Lees meer over: , , ,