Hyves BlackBerry applicatie bijgewerkt

De applicatie van Hyves voor de BlackBerry wordt dagelijks opgestart door ruim 128.000 Hyvers waarmee BlackBerry na de iPhone het meest bezochte mobiele platform is. Reden genoeg dus om de applicatie te voorzien van een grote update. Belangrijkste verandering is de toevoeging van Hybrid waardoor updates automatisch worden bijgewerkt. Deze applicatie is stabieler en is de eerste Hybrid versie voor BlackBerry OS 6 en 7.

Nu & Straks

Nieuw is verder de toevoeging van Nu & Straks waarbij content wordt toegevoegd aan bestaande gesprekken tussen Hyvers en de Hyvers de mogelijkheid biedt om mee te praten over dat wat er speelt in Nederland. Als laatste is er de toevoeging van Hyves Voorspellen waarbij Hyvers aankomende Eredivisie-wedstrijden kunnen voorspellen.

Deze twee toegevoegde onderdelen zijn bijzonder populair en maken deel uit van de nieuwe weg die het sociale netwerk is ingeslagen. Nu & Straks heeft gemiddeld 5 miljoen pageviews per dag en de polls trekken dagelijks zo’n 100.000 stemmen. Wat betreft het voorspellen van voetbalwedstrijden doen ongeveer 200.000 gebruikers dit elke week.

De nieuwe update is te downloaden via: http://bit.ly/rx2AxL.

Screenshots

Lees meer over: