Hoe gebruikers Facebook Graph Search gebruiken

Facebook heeft ter promotie van de nieuwe zoekfunctie enkele zoekopdrachten die veel worden uitgevoerd. De nieuwe zoekfunctie werd afgelopen maand aangekondigd door het sociale netwerk en is op dit moment beschikbaar voor een beperkte groep die de Engelse interface gebruiken. Graph Search is gericht op het zoeken van mensen, plaatsen en dingen door zoekopdrachten in te voeren als 'Vrienden in New York die houden van Jay-Z'.

Facebook laat nu weten dat inmiddels enkele honderdduizenden beschikken over Graph Search en dat het erg interessant is om te zien hoe de nieuwe zoekfunctie wordt gebruikt wat het sociale netwerk helpt om deze verder te verbeteren. Aanvullend heeft Facebook een overzicht gemaakt van de manieren waarop de nieuwe zoekfunctie wordt gebruikt.

Nieuwe gebruikers van de zoekfunctie begonnen vrijwel allemaal met het zoeken naar vrienden maar daarna werd Graph Search gebruikt om andere dingen op te zoeken. Het ligt in principe aan de creativiteit van de gebruiker hoe goed uiteindelijk Graph Search is.

Vrienden

graph_search_1

Foto's

graph_search_2

Activiteiten

graph_search_3

Ontdekken

graph_search_4

Lees meer over: