Het sociale netwerk van Lady Gaga, Little Monsters

Lady Gaga heeft een eigen sociaal netwerk gelanceerd speciaal gericht op alle fans (Monsters) van de zangeres. Registreren op Littlemonsters.com kan door een nieuw account aan te maken op basis van mail of middels een account van Facebook of Twitter.

De site staat volledig in het teken van Lady Gaga en doet een beetje denken aan Pinterest in combinatie met Facebook. Je kunt hier zelf berichten plaatsen en er is een onderdeel om vragen over Lady Gaga te beantwoorden en een onderdeel om te discussiëren met andere gebruikers. Een profiel bestaat uit een foto, leeftijd, interesses, muziek, en sites.

Op de geplaatste nieuwtjes over de zangeres kan gereageerd worden en het is mogelijk om berichten positief of negatief te waarderen. Aan de rechterkant staat de chat om eenvoudig met andere fans over de gehele wereld te chatten. Lady Gaga is bijzonder populair, ze heeft op dit moment op Facebook meer dan 52 miljoen likes, op Twitter meer dan 26 miljoen volgers en op Google+ hebben 2.8 miljoen gebruikers haar toegevoegd.

Lees meer over: