Groupon geeft baby een naam voor 1000 dollar

Groupon heeft op dit moment wel een hele bijzondere aanbieding op de website staan die waarschijnlijk te maken heeft met vaderdag, aankomende zondag. Sommige ouders hebben behoorlijke moeite met het verzinnen van een naam voor hun baby en dit is iets waar Groupon nu bij kan helpen. Want voor slechts 1000 dollar neemt de website deze zorg geheel weg en staat het vast dat het kind "Clembough" zal gaan heten. Het is hierbij, uiteraard, niet toegestaan om de naam anders te spellen of aan te passen.

Voor de duidelijkheid, als ouders betaal je dus 1000 dollar aan Groupon voor de naam die je van te voren al weet :-), het is dus niet zo dat er 1000 dollar over wordt gemaakt.

"Limit one per parent, unless you have twins, triplets or quadruplets, in which case you can buy one per child. Groupon, the official World's Foremost Authority in Baby Naming™ , will name your child or children "Clembough". No substitutes or modifications. Spelling non-negotiable. Any attempt to name your child "Clembough" independent of this exclusive Groupon will be recognized by the world as a cheap imitation. If you fail to contact Groupon on or before the expiration date to have your progeny anointed Clembough, we will reject you and refund every penny of the purchase price." aldus de omschrijving op de site.

Verkocht

Groupon heeft al gezegd dat de aanbieding echt is en er zou zelfs al iemand zo gek zijn geweest om de naam te kopen, het is helaas niet bekend wie dit was. Interesse? wees er dan in ieder geval snel bij, de aanbieding loopt nog slechts 2 dagen en is hier te vinden.

Lees meer over: