Grote versie Keith Haring Google Doodle en anderen

Zoals je ongetwijfeld hebt gezien staat de homepage van de zoekmachine vandaag in het teken van de 54ste geboortedag van Keith Haring. De Amerikaanse kunstenaar werd geboren op 4 mei 1958 in Reading in de Verenigde Staten en werd al snel beroemd echter vanwege de gevolgen van Aids overleed hij al op slechts 32-jarige leeftijd.

Grote versies

Hoewel het logo uiteraard niet zo spectaculair is als bijvoorbeeld recent nog de ritsluiting op de homepage gaat het nu wel weer om een kunstwerkje. Sinds enige tijd maakt Google ook grotere versies van de logo's beschikbaar die vervolgens gedownload kunnen worden om bijvoorbeeld te gebruiken als bureaubladachtergrond op je computer. Zo is er nu ook een grotere versie beschikbaar gemaakt van de doodle ter ere van Keith Haring

Naast deze doodle zijn er nog andere grote versies beschikbaar van een aantal logo's zoals bijvoorbeeld het recent geplaatste ZX Spectrum logo. De grote versie van Keith Haring evenals alle de andere logo's zijn te bekijken op deze nieuwe pagina.

Google Doodle:

Lees meer over: ,