Groepen aanmaken nu ook in Facebook Messenger voor Android

Groepen aanmaken nu ook in Facebook Messenger voor Android

Afgelopen week werd er een nieuwe versie van Facebook Messenger voor iOS uitgebracht door het sociale netwerk. De update bracht onder andere de mogelijkheid om groepen aan te maken voor de personen naar wie je de meeste berichten stuurt. Het sociale netwerk heeft dezelfde toevoegingen nu ook doorgevoerd in de app van Facebook Messenger voor Android. Het aanmaken van groepen gaat op dezelfde manier en ook in dit geval kan er een naam en een groepsfoto worden ingesteld. Een bericht of foto sturen naar iemand die niet aan het gesprek deelneemt kan door het bericht of de foto aan te klikken. Als laatste is er de toevoeging van snelkoppelingen voor gesprekken, een snelkoppeling wordt toegevoegd aan het beginscherm en hiermee kan een gesprek direct geopend worden.

iOS

Naast de update voor Android is er ook een nieuwe versie uitgebracht van Facebook Messenger voor iOS (4.1). Het gaat om het gratis kunnen voeren van gesprekken. Bellen is gratis via Wi-Fi. Anders zijn de standaardkosten voor dataverkeer van toepassing.

Downloaden

Facebook Messenger voor iOS kan hier in de App Store van Apple worden gedownload. Facebook Messenger voor Android kan hier gedownload worden in de Google Play Store.

Lees meer over: , , ,