Gratis spellen, boeken, apps en muziek in Apple Store app

Apple Appe Store Apple gaat gratis spellen, boeken, apps en muzieknummers weggeven via de Apple Store app. De app dient normaal gesproken om makkelijk producten van het bedrijf op te zoeken, te kopen en thuis te laten bezorgen. Daarnaast kun je met de app een afspraak maken bij de bekende Genius Bar en je inschrijven voor diverse workshops.

Nieuw is nu dat het bedrijf gratis spellen, apps, liedjes en boeken gaat weggeven via de app. Door binnen de Apple Store app naar een bepaalde winkel te gaan, bijvoorbeeld de winkel in Amsterdam zie je de app die tijdelijk gratis gedownload kan worden. Momenteel gaat het om het volgens Apple bijzonder verslavende puzzelspel Color Zen dat normaal gesproken in de App Store € 0,89 kost. Door op de groene knop Download nu gratis te drukken opent de App Store en zal er automatisch een downloadcode worden ingevoerd.

Na het kiezen voor Wissel in zal het puzzelspel automatisch worden gedownload. Het spel Color Zen is nog gratis beschikbaar tot 27 augustus. Kijk dus als je gratis apps, spellen, muziek en boeken wilt ontvangen zo af en toe dus even wat de huidige aanbieding is.

apple_app_store_color_zen_1

apple_app_store_color_zen_2

Lees meer over: , , ,