Gouden iPhone 5S verkocht voor 10.000 dollar op eBay

Gouden iPhone 5S verkocht voor 10.000 dollar op eBay

De nieuwe iPhone 5S die op 10 september werd gepresenteerd door Apple is bijzonder populair en momenteel uitverkocht in alle landen waar het toestel beschikbaar is. Degene die in deze landen het toestel bemachtigen zullen in ieder geval moeten wachten tot volgende maand terwijl de plastic iPhone 5C nog binnen 24 uur verzonden kan worden.

Goudkoorts op eBay

Maar niet iedereen heeft het geduld om te wachten tot volgende maand zo blijkt wel uit het aantal biedingen op aangeboden toestellen op veilingsite eBay. Met name de goudkleurige iPhone 5S is bijzonder populair en biedingen gaan tot duizenden euro's voor een enkel exemplaar. Er is zelfs een veiling die is afgelopen waarbij het hoogste bod maar liefst een bedrag is van 10.000 dollar. Het is wel bijzonder dat iemand dit uitzonderlijk hoge bedrag wil betalen voor een goudkleurige iPhone 5S (16GB) die los verkrijgbaar is voor 649 dollar.

Dan is het tevens nog zo dat het uiteraard geen echt goud betreft. Indien de betreffende koper een gouden iPhone 5S zou willen aanschaffen dan zou hij nog goedkoper uit zijn. Bij het bedrijf Goldgenie kan namelijk een gouden iPhone 5S aangeschaft worden vanaf 2100 pond. De levertijd van een gouden exemplaar bedraagt dan wel weer bijna een maand.

De iPhone 5S is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australiƫ, China, Japan en Singapore. Een datum waarop de iPhone 5S naar Nederland zal gaan komen dient nog aangekondigd te worden.

iphone_5s_ebay

Lees meer over: ,