Gouden iPhone 5S

iphone_5_goud_liverpool_tbVolgende maand op waarschijnlijk 10 september zal Apple de iPhone 5S gaan aankondigen en vermoedelijk ook een nieuwe goedkopere versie van de het toestel, de iPhone 5C. Maar volgens diverse bronnen zal het hier niet bij gaan blijven want het bedrijf zou ook met een goudkleurige iPhone gaan komen. Tot op heden is de iPhone sinds de introductie in 2007 alleen beschikbaar in het zwart en in het wit en nu zou daar een elegante champagne-achtige kleur aan worden toegevoegd. Het middelste gedeelte van de achterkant van het toestel zal de gouden kleur gaan krijgen, de voorkant zou wit worden.

De keuze van het bedrijf voor goud zou onder andere komen vanwege het feit dat de kleur in onder andere China steeds populairder aan het worden is, tevens zou het vrij eenvoudig zijn om de kleur te maken. Tevens zal zo de keuze voor een kleur iets minder beperkt worden. Apple is wat dat betreft sowieso druk met kleuren. De nieuwe iPhone 5C zal waarschijnlijk ook in diverse kleuren worden uitgebracht zoals in het rood, groen en geel.

Wie overigens een echte gouden iPhone wil kan eventueel terecht bij bijvoorbeeld Stuart Hughes. Hier kun je een gouden iPhone 5 (64GB) kopen voor slechts 21.995 pond.

iphone_5_goud_liverpool_1

Lees meer over: ,