Gouden iPad

De iPad is nog niet zo heel lang beschikbaar en moet nog in Nederland uit gaan komen. Maar voordat je eventueel het apparaat in juli gaat aanschaffen is er nog een andere versie van het apparaat beschikbaar die misschien nog net even mooier is dan de normale versie in de winkel :-).

Stuart Hughes uit het Verenigd Koninkrijk heeft een gouden iPad 3G (64 GB) op de markt gebracht. Voor slechts 151.000 euro kan deze versie van de iPad aangeschaft worden. De behuizing is gemaakt van 22-karaats massief goud en verder zitten er 53 diamanten op het Apple logo. De gouden iPad is wel iets zwaarder dan de reguliere versie, 2100 gram.

Interesse? dan moet je wellicht snel zijn. Er worden maximaal 10 exemplaren gemaakt.

Stuart Hughes heeft eventueel ook nog een gouden iPhone. De iPhone 3GS Supreme heeft een prijskaartje van 2.10 miljoen euro en is eveneens gemaakt van 22-karaats massief goud en verder één grote diamant van meer dan 7 karaat, 136 kleinere diamanten aan de voorkant en 53 diamanten op het Apple logo.Er is eventueel ook nog een goedkopere gouden iPhone beschikbaar voor ongeveer 27.000 euro.

Lees meer over: ,