Googlers toveren auto Sergey Brin om tot roze Batman Mobiel

Google heeft als bedrijf een reputatie hoog te houden als het gaat om 1 april grappen. Dit jaar waren er ook weer net als voorgaande jaren de nodige grappen waaronder Google Nose, het kunnen zoeken op basis van geur, Gmail Blue en de selectie van de beste video op YouTube sinds 2005. Een overzicht met alle 1 april grappen van dit jaar bekijk je hier.

Roze Batman Tesla Model S

Nu bedenkt het bedrijf dus de nodige grappen voor eigen producten maar intern kunnen ze er ook wat van zo blijkt. Een aantal medewerkers van Google die deel uitmaken van het mysterieuze Google X team waar ook de nieuwe bril van Google door is bedacht kregen het idee om een 1 april grap uit te halen met de medeoprichter van Google, Sergey Brin die ook actief betrokken is bij Google X en de ontwikkeling van de net genoemde bril.

Ze namen de elektrische auto van Sergey, een Tesla Model S en gaven deze een felle roze kleur, plakten het logo van Batman op de motorkap en er werden vleugels op de achterkant gezet. Met oog voor details werden de velgen voorzien van het logo van Chrome. Foto's van de auto zie je hieronder waaronder een foto waarop te zien is hoe een lachende Sergey Brin achter het stuur zit. Het zal in ieder geval geen goedkope 1 april grap zijn geweest om uit te voeren maar zeker wel origineel en ook wel een tikje gewaagd.

google_tesla_1

google_tesla_2

google_tesla_3

Lees meer over: , , ,