Google Webmaster Tools: Links naar uw site vernieuwd

Google heeft het Webmaster Tools onderdeel 'Links naar uw site' verbeterd. Zodra je dit gaat bekijken zie je eerst dat het overzicht is opgedeeld in drie delen, dit zijn: "De meeste links naar uw site", "Uw inhoud met de meeste links", "Hoe uw gegevens zijn gekoppeld".

De meeste links naar uw site

Na het klikken op "De meeste links naar uw site" krijg je een overzicht te zien met alle websites die een link geplaatst hebben naar je website. Door op een domeinnaam te klikken worden een aantal pagina's van je website getoond waarnaar wordt gelinkt. Door onder het domein op "Meer" te klikken krijg je een volledig overzicht te zien.

Uw inhoud met de meeste links

Dit rapport werkt op een vergelijkbare manier. Het klikken op de knop meer vanaf de overzichtspagina toont een lijst met de belangrijkste pagina's van je website. Het aantal links wordt getoond evenals het aantal domeinen. Het klikken op een pagina toont weer een aantal voorbeelden, het vervolgens klikken op "Meer" toont de volledige lijst. De gegevens over links zijn verbeterd en tevens worden 301 en 302 redirects meegenomen.

Hoe uw gegevens zijn gekoppeld

Dit laatste onderdeel toont de ankerteksten van de links die verwijzen naar je website.

Lees meer over: ,