Google Wave laat je nu deelnemers verwijderen

Google Wave heeft de mogelijkheid toegevoegd om deelnemers te verwijderen van een wave. Het verwijderen van iemand en de gevolgen hiervan verschillen per situatie. Als je een deelnemer verwijderd van een wave zal deze de wave niet meer zien zolang ze deze niet geopend heeft. Als een deelnemer de wave wel geopend heeft voordat je diegene hebt verwijderd dan blijft voor diegene de wave zichtbaar met de berichten geplaatst tot op het moment dat de deelnemer werd verwijderd. De gebruiker kan echter niet meer deelnemen aan de wave en toekomstige berichten worden niet getoond. Als laatste heb je de mogelijkheid om jezelf te verwijderen.

Lees meer over: ,