Google+ voor bedrijven

Google is schijnbaar al druk aan het testen met het beschikbaar maken van Google+ voor gebruikers van Google Apps. Een gebruiker van Google+ kwam er per toeval achter dat hij plotseling in een soort preview / test terecht was gekomen.

Hij was ingelogd met zijn normale Google account en had Google+ op een apart tabblad openstaan. Toen hij vervolgens ging uitloggen en opnieuw ging inloggen met zijn Google Apps account zag hij de naam van het bedrijf waar hij werkzaam is terug in Google+ op het moment dat hij een bericht wilde gaan plaatsen. Hierbij werd tevens gemeld dat alleen gebruikers binnen de cirkel van het bedrijf het bericht konden bekijken.

Google zelf geeft aan dat Google+ ergens in de komende maanden beschikbaar komt voor Google Apps. Het is niet duidelijk of dit gaat samenvallen met het openstellen van het sociale netwerk voor het grote publiek, iets wat wordt verwacht voor, of op 31 juli.

Meer over de introductie van Google+ lees je hier. Een overzicht van alle berichten in de afgelopen dagen over het sociale netwerk bekijk je hier.

Lees meer over: , ,