Google Street View: FC Twente, Vondelpark, Aviodrome en Duinrell

street_viewEen grote update voor Google Street View na de vorige grote update vorig jaar oktober. Het bedrijf heeft meer dan 1000 nieuwe locaties wereldwijd toegevoegd aan Google Maps. De locaties variëren van historische plekken tot stadions tot plekken die normaal gesproken niet bezocht kunnen worden met de auto. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld in Brazilië de basiliek van Aparecida gefotografeerd evenals het Estádio Vila Belmiro, een voetbalstadion in de stad Santos. In Mexico is Google naar het populaire park Chapultepec afgereisd en in Chili ging het bedrijf naar skigebied Valle Nevado.

In Europa heeft Google de buitenkant van de kathedraal van Sevilla gefotografeerd, een van de grootste kerkgebouwen van Europa en daarnaast heeft het bedrijf diverse locaties toegevoegd in Denemarken waaronder foto's van het beeld van de kleine zeemeermin van Hans Christian Andersen in Kopenhagen. In de Verenigde Staten is Google op bezoek gegaan bij onder andere het Mark Twain House in Hartford, het Isaac Bell House in Newport, het Cape Henry Lighthouse en het Vermont State House. Als laatste licht Google nog de dierentuin van Singapore uit. Alle nieuw toegevoegde locaties zijn beschikbaar op de desktop en uiteraard in de applicaties van Google Maps voor iPhone en Android.

Nederland

Ook in Nederland heeft Google de nodige nieuwe locaties toegevoegd aan Street View zo blijkt na navraag. Zo kan het Aviodrome in Lelystad worden bezocht evenals pretpark Duinrell, het stadion van FC Twente (het stadion van PSV Eindhoven kon al langer worden bezocht), de dierentuin in Emmen, het Vondelpark en je kunt op Safari in Beekse Bergen. Een overzicht van de nieuwe Nederlandse locaties in Google Street View zie je hieronder.

Aviodrome
Burgers' Zoo
CenterParcs De Huttenheugte
CenterParcs Limburgse Peel
Centerparcs Het Meerdal
Duinrell
Dierenrijk
Ecodrome
Fort aan den Hoek van Holland
Dierentuin Emmen
Stadion FC Twente
HighTech Campus Eindhoven
De Maeslantkering
SafariPark Beekse Bergen (hieronder)
Vondelpark