Google voegt diverse dierentuinen wereldwijd toe aan Street View

Google voegt diverse dierentuinen wereldwijd toe aan Street View

Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen, Google heeft een groot aantal nieuwe beelden van diverse dierentuinen wereldwijd toegevoegd aan Google Street View. Zo kun je nu digitaal afreizen naar China naar het fok- en onderzoekscentrum in Chengdu voor reuzenpanda's en kleine panda's om hier deze beesten te bekijken. In Noord-Amerika is de dierentuin van San Diego toegevoegd evenals de dierentuinen van Houston, Atlanta, Chicago en enkele andere steden. In Mexico kun je naar Zoológico de Chapultepec. In Canada kan de dierentuin in Toronto bezocht worden plus Jungle Cat World Wildlife Park.

Zuid-Amerika en Australië

Van Noord-Amerika dan door naar dierentuinen in Zuid-Amerika. Hier heeft Google Parque Zoológico Buin Zoo in Chili toegevoegd aan Street View en Zoologico de Bauru in Brazilië. Tijgers en kangoeroes zijn te bekijken door te gaan naar Shou Shan Zoo in Taiwan en een groot aantal pinguïns en diverse ijsberen kunnen bezocht worden in de Asahiyama Zoo te vinden in Japan. In de dierentuin in Singapore kunnen orang-oetans bekeken worden. Giraffen, chimpansees en olifanten zijn te vinden in Taronga Zoo in Sydney, Australië.

Europa

Dan Europa. In Duitsland is het Stukenbrock gefotografeerd waar witte leeuwen en tijgers zijn te vinden. Tierpark Hagenbeck is ook gefotografeerd en dit is de eerste dierentuin waar geen kooien meer gebruikt worden maar grachten om de dieren te scheiden. Wat betreft Nederland geen toevoegingen, het was al mogelijk om onder andere Diergaarde Blijdorp en Dierentuin Emmen te bezoeken. In België kan Olmense Zoo worden bekeken.