Zie wanneer een uitnodiging voor Google+ is geaccepteerd

Als aanvulling op het bericht van afgelopen zaterdag is er nog een kleine update doorgevoerd. Vanaf nu als je iemand uitnodigt voor het sociale netwerk en diegene accepteert de uitnodiging zul je hier een melding van krijgen zoals hieronder te zien is.

Recent werd er een optie gelanceerd om iemand uit de nodigen voor Google+ door een link te sturen. In dit geval weet je dan dus of degene die je een uitnodiging hebt gestuurd middels een link daadwerkelijk gebruik heeft gemaakt van de uitnodiging.

Lees meer over: ,