Google toont UEFA Champions League in zoekresultaten

Google heeft een toevoeging doorgevoerd in de zoekresultaten die handig kan zijn voor alle voetbalfans maar helaas alleen nog maar beschikbaar is in de Engelse versie van de zoekmachine. Wanneer je gaat zoeken op UEFA Champions League of simpelweg Champions League zal Google een overzicht geven van recente wedstrijden en aankomende wedstrijden direct onder de website van de UEFA. Achter elke wedstrijd staan links naar meer informatie op UEFA.com, zoals bijvoorbeeld een samenvatting.

Boven de wedstrijden staan links om de huidige standen op te vragen, informatie over clubs te bekijken plus andere statistieken. Door op 'Show more games' te klikken zie je meer wedstrijden die nog gaan volgen maar ook wedstrijden die al zijn gespeeld.

Google.nl

Het was overigens al mogelijk om informatie op te zoeken over een voetbalclub door simpelweg de naam van een club als zoekopdracht te gebruiken. In dat geval wordt echter alleen informatie getoond over aankomende en gespeelde wedstrijden in de lokale competitie waarin de club uitkomt. Deze informatie is eveneens afkomstig van UEFA.com en het zoeken op deze manier werkt ook in de Nederlande versie van de zoekmachine.

Naast clubnamen werkt dit overigens ook als je zoekt naar Eredivisie.

Lees meer over: ,