Google stuurt uitnodigingen naar testers Google-bril om hun exemplaar om te ruilen

Google stuurt uitnodigingen naar testers Google-bril om hun exemplaar om te ruilen

Google is begonnen met het versturen van uitnodigingen naar testers van de Google-bril om hun exemplaar om te ruilen. Alle huidige testers die voor 28 oktober dit jaar een bril hebben aangeschaft komen in aanmerking voor het omruilprogramma. Het omruilen van van een bestaand exemplaar is geheel gratis en niet verplicht maar wel aan te raden.

De nieuwe versie van de bril brengt diverse verbeteringen met zich mee en tevens zal er een nieuw mono-oordopje bij worden geleverd. Het nieuwe model van de bril verschilt qua uiterlijk verder niet veel vergeleken met de huidige versie van het apparaat.

Google is nog altijd bezig met het uitbreiden van het aantal testers van de bril, recent kregen bestaande testers al de mogelijkheid om drie vrienden uit de nodigen om deel te nemen aan het programma voor 1500 dollar. Hoe meer mensen de bril testen hoe meer feedback er binnen zal komen bij Google wat weer zal zorgen voor een betere bril. Het is de verwachting dat de bril van Google ergens volgend jaar op de markt zal gaan komen.

Lees meer over: ,