Google stopt met drie producten en diverse blogs

Google blijft doorgaan met het opruimen van producten die niet of nauwelijks worden gebruikt. De nieuwe lijst met producten waar Google de stekker uit gaat trekken is dit keer wel wat korter dan voorgaande aankondigingen, het gaat dit keer om Google Apps for Teams, Google Listen en als laatste Google Video for Business (onderdeel Google Apps).

De eerdere aankondigingen van Google over het stoppen van producten:

Blogs

Daarnaast laat Google weten dat het bedrijf momenteel meer dan 150 verschillende blogs heeft. Het probleem is echter dat deze lang niet allemaal regelmatig worden bijgewerkt en in sommige gevallen is er ook de nodige overlap tussen blogs. Daarom is er besloten om in de komende weken verschillende blogs te gaan sluiten, hierbij wordt wel gezegd dat door het sluiten van deze blogs het niet zo is dat er minder informatie zal worden gedeeld door Google alleen worden deze berichten dan geplaatst op de meer populairdere blogs.

Een overzicht van alle bestaande blogs van Google bekijk je op deze pagina. Via de link vind je ook een overzicht van alle accounts op Twitter, Google+, Facebook en YouTube.

Lees meer over: