Google Reader abonnementen importeren in Digg Reader

digg_reader_logo Digg heeft aangekondigd dat de Digg Reader nu de mogelijkheid heeft om het bestand met alle feeds afkomstig van Google Reader te importeren. Tot de sluiting van de RSS-lezer van Google eerder deze week was het nog zo dat je simpelweg kon inloggen met je eigen account van Google en daarna werden alle RSS feeds automatisch overgezet.

Als gebruiker van Google Reader heb je ondanks de sluiting nog tot en met maandag 15 juli de tijd om een bestand te downloaden met al je eigen feeds middels Google Takeout. Dit bestand kan geïmporteerd worden in Digg Reader door te gaan naar de instellingen.

Digg Reader werd pas vorige week als alternatief voor het product van Google gelanceerd. Eerder deze week liet het team nog weten dat er al meer dan 7,7 miljoen feeds waren toegevoegd met de verwachting dat met de sluiting van Google Reader dit aantal nog flink zou gaan stijgen. Tevens werden een aantal features aangekondigd die snel zullen worden toegevoegd. Het gaat om een tellertje voor feeds en mappen wat betreft het aantal ongelezen berichten, een markeren als ongelezen knop en een optie om alleen ongelezen feeds en mappen te tonen. In de komende tijd zal er nog een applicatie voor Android gaan volgen, een applicatie voor iOS is er al en kan hier in de App Store gedownload worden.

Lees meer over: , ,