Google Play Movies & TV voor iOS uitgebracht

Google Play Movies & TV voor iOS uitgebracht

Google heeft een nieuwe app uitgebracht voor iOS, het gaat om de app Google Play Movies & TV Met de app kunnen gebruikers van Google Play eenvoudig op een iPhone, iPad of een iPod Touch op elk gewenst moment alle gekochte series en films bekijken.

Gebruikers kunnen alleen niet nieuwe series en films aanschaffen binnen de app, dit moet gedaan worden via de browser of op een ander apparaat. Dankzij de app kunnen in Google Play aangeschafte series en films dus op zowel apparaten met iOS als op apparaten met Android worden bekeken, een voordeel vergeleken met iTunes. Een nadeel is overigens dat afspelen alleen kan indien er een verbinding is met een WiFi-netwerk, een ander nadeel is dat series en films niet gedownload kunnen worden voor offline gebruik.

De nieuwe app is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Japan en in het Verenigd Koninkrijk en dus nog niet in de Nederlandse App Store van Apple. Daarnaast zijn overigens series en films ook niet beschikbaar in de Nederlandse Google Play Store.

Lees meer over: , ,