Google+ plaatst spellen op homepage

Teven ter promotie van de spellen maar ook omdat het handig is voor degene die vaak spelletjes op Google+ spelen is een nieuwe toevoeging op de homepage aan de linkerkant. Google toont hier nu recent gespeelde spellen zodat je eenvoudig en sneller door kan met het spelen van je favoriete spel. Standaard staan er vier games in beeld maar door op het pijltje te klikken komen er meer spellen in beeld.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je de spellen eens hebt uitgeprobeerd maar het gedeelte eigenlijk nooit meer bezoekt. In dat geval kan het blok worden uitgeschakeld door op het kruisje te klikken dat in beeld kom zodra je met de muis op Games gaat staan.

Pagina's

Overigens is het opmerkelijk dat als je overschakelt om een Pagina te beheren dat ook dan de spellen links in beeld blijven staan op de homepage. Tegelijkertijd wordt wel het icoon van de games bovenin uit het menu gehaald na het overschakelen.

Nieuwe spellen

In de afgelopen weken heeft Google ook een aantal nieuwe spellen toegevoegd. Het gaat om CityVille, Global Warfare, Mafia Wars 2, Resort World en Triple Town.

Lees meer over: , ,