Google+ Pagina’s beheren met applicaties voor iPhone en Android

Google heeft een nieuwe versie van de applicatie van Google+ voor de iPhone en iPad uitgebracht evenals een nieuwe versie voor Android. Met deze nieuwe versie is het vanaf nu mogelijk om eenvoudig Google+ pagina's te beheren binnen de mobiele applicatie. Direct na het binnenhalen van de update en het openen van de applicatie zal er gevraagd worden welk account je wilt openen, je persoonlijke account of een pagina.

Heb je gekozen voor een pagina dan kun je nieuwe berichten en reacties plaatsen, berichten lezen en ook foto's uploaden. Je kunt de gegevens van de pagina wel bekijken maar niet aanpassen, wel kun je nieuwe evenementen aanmaken en kringen beheren.

Groot nadeel is dat er na de keuze niet meer eenvoudig geschakeld kan worden tussen accounts, heb je eenmaal de pagina geopend om te beheren dan kun je dus niet meer terug naar je eigen profiel. Je zult dan eerst moeten uitloggen en opnieuw moeten aanmelden. Nieuw verder in versie 3.2 voor de iPhone is ondersteuning voor de iPhone 5 en voor iOS 6 plus de mogelijkheid om geplaatste berichten op het netwerk te bewerken.

De applicatie voor iPhone kan hier gedownload worden en de applicatie voor Android hier.

Lees meer over: , , ,