Google Logo voor Ritmische Gymnastiek Londen 2012

Google is gestopt met de spelletjes, we zagen in de afgelopen dagen vier interactieve doodles in het teken van hordelopen, basketbal, kanovaren en gisteren werd de laatste geplaatst in het teken van voetbal. Werkende kopieën van de vier logo's zijn toegevoegd aan de pagina met alle logo's tot op heden geplaatst vanwege de Olympische Spelen.

Ritmische Gymnastiek

Vandaag dus weer een 'gewone' doodle op de homepage van de zoekmachine en deze staat in het teken van ritmische gymnastiek waar Google in 2008 toen de zomerspelen plaatsvonden in China ook een logo voor plaatste. De sport, alleen voor vrouwen staat sinds 1984 op het programma van de zomerspelen en is een combinatie van turnen en dans, van acrobatische bewegingen en van choreografie. Tijdens de oefening wordt er gebruik gemaakt van diverse materialen. Vandaag om 14:30 uur staat de finale meerkamp op het programma en zondag volgt dan de groepsfinale. Er doen geen Nederlanders mee.

Google Doodle:

Alle Olympische Google Logo's

Alle geplaatste logo's door Google in het teken van de Olympische Zomerspelen in Londen bekijk je in dit overzicht. Verder de doodles die werden geplaatst tijdens de vorige edities van de zomerspelen in 2000, 2004 en in 2008 maar ook alle in de afgelopen jaren geplaatste doodles in het teken van de winterspelen bekijk je via de onderstaande links.

Lees meer over: , ,