Google Logo Synchroonzwemmen Londen 2012

Het synchroonzwemmen zal vandaag beginnen op de Olympische Spelen in Londen, de sport is het enige onderdeel samen met ritmische gymnastiek specifiek voor vrouwen. In het logo van Google vandaag wereldwijd te zien vormen de dames de eerste letter 'O'.

De wedstrijden synchroonzwemmen vinden plaats van 5 tot en met 10 augustus net als de andere zwemsporten in het London Aquatics Centre op het Olympic Park. Op het programma vandaag staan de duetten, live vanaf 16:00 uur te bekijken en aanstaande donderdag en vrijdag volgen worden dan 's midddags de teamwedstrijden afgewerkt.

Er doen met het synchroonzwemmen geen Nederlanders mee, eerder dit jaar in mei op het EK synchroonzwemmen in Eindhoven werd het duo Elisabeth Sneeuw en Nicolien Wellen achtste. Door dit resultaat liep het tweetal helaas de Olympische Spelen net mis want ze moesten bij de beste zeven eindigen om naar Londen te mogen afreizen.

Google Doodle:

Eerder deze week plaatste Google ook een logo voor het schoonspringen, op die dag vonden de finales synchroonspringen plaats. De wedstrijden schoonspringen zoals 3 meter springplank mannen en vrouwen en ook 10 meter toren mannen en vrouwen vinden nog plaats tot en met zaterdag. Vandaag is de finale 3 meter springplank vrouwen.

Alle Olympische Google Logo's

Alle geplaatste logo's door Google in het teken van de Olympische Zomerspelen in Londen bekijk je in dit overzicht. Verder de doodles die werden geplaatst tijdens de vorige edities van de zomerspelen in 2000, 2004 en in 2008 maar ook alle in de afgelopen jaren geplaatste doodles in het teken van de winterspelen bekijk je via de onderstaande links.

Lees meer over: , ,