Google Logo speerwerpen aangepast voor Marslander Curiosity

Google heeft sinds de start van de Olympische Spelen al diverse logo's in het teken van verschillende sporten op de homepage geplaatst. Vandaag kun je basketbal spelen op de homepage en eerder stonden al doodles in het teken van onder andere boogschieten, schermen, hockey, tafeltennis, kogelstoten, synchroonzwemmen, hordelopen, polsstokhoogspringen, turnen en schoonspringen. Een volledig overzicht bekijk je hier.

Er werd ook een doodle geplaatst door Google in het teken van Speerwerpen, deze stond afgelopen maandag op de homepage van de zoekmachine. Het logo was vergelijkbaar met de andere logo's echter heeft Google deze later nog iets aangepast. Eerst zie je hieronder de originele versie zoals die wereldwijd geplaatst werd op de homepage.

Google Doodle:

Als je goed kijkt dan zie je in het bovenstaande logo boven de letter 'G' een zeppelin vliegen. Het logo werd echter later aangepast en in de doodle werd de Marsverkenner Curiosity geplaatst. Eerder deze week wist de Amerikaanse verkenner Curiosity rond 07:30 uur succesvol te landen op Mars, het voertuig zal in de komende twee jaar op zoek gaan naar sporen van leven op de rode planeet. De aangepaste versie zie je hieronder.

Google Doodle:

Lees meer over: , ,