Google Logo laat je kanovaren op de homepage

Na hordelopen op dinsdag en gisteren basketbal heeft Google vandaag kanovaren op de homepage gezet. Het gaat om een wedstrijd wildwater slalom en het is de bedoeling dat je middels de pijltjestoetsen een parcours aflegt waarbij je tussen de groene paaltjes moet varen. Terwijl je het parcours aflegt let dan wel op de diverse rotsen die in het water liggen want als je deze raakt dan gaat dit ten koste van je snelheid en dus de eindtijd.

Zodra je het parcours hebt voltooid dan krijg je net als in het geval van de spellen gisteren en eergisteren een bronzen, zilveren of gouden medaille. Ook net als de voorgaande versies werkt het spel alleen in Internet Explorer 9, Google Chrome, Firefox en Safari. Er zullen nog enkele logo's volgen tot en met zondag als de Olympische Spelen tot een einde komen, het volledige overzicht met Olympische doodles tot op heden bekijk je hier.

Zie overigens ook: Google logo’s als basketbal en hordelopen populair bij gebruikers.

Google Doodle:

Kanovaren Slalom

Op de Olympische Spelen in Londen staat twee verschillende onderdelen kanovaren op het programma, het gaat om de wildwater slalomwedstrijden die inmiddels al zijn afgewerkt en als tweede zijn er de vlakwater sprintwedstrijden. De slalomwedstrijden werden gehouden in het Lee Valley White Water Centre. De sprintwedstrijden worden gehouden op Dorney Lake, de kano- en roeibaan van Eton College waar ook de roeiwedstrijden werden gehouden. Dorney Lake ligt op een uur rijden vanaf Londen.

Wat betreft de vlakwater sprintwedstrijden vinden vandaag vanaf 14:30 uur de finales 1000 meter C2 en K4 mannen plaats en de 500 meter K1 en K2 vrouwen. Zaterdag volgen de finales 200 meter C1, K1 mannen en 200 meter K2, K1 vrouwen, ook vanaf 14:30 uur.

Alle Olympische Google Logo's

Alle geplaatste logo's door Google in het teken van de Olympische Zomerspelen in Londen bekijk je in dit overzicht. Verder de doodles die werden geplaatst tijdens de vorige edities van de zomerspelen in 2000, 2004 en in 2008 maar ook alle in de afgelopen jaren geplaatste doodles in het teken van de winterspelen bekijk je via de onderstaande links.

Lees meer over: , ,