Google+ krijgt ook pagina’s voor bedrijven

Het is op dit moment nog niet mogelijk om als bedrijf of website een pagina aan te maken op Google+ zoals dit wel al langer kan op Faccebook. Wil je als bedrijf of website toch aanwezig zijn op Google+ dan zul je een profiel aan moeten maken wat eigenlijk tegen de regels is. Inmiddels bestaan er al diverse profielen gemaakt door websites zoals Search Engine Land, Search Engine Roundtable, Mashable, The Next Web en ook Tweakers.net heeft een profiel aangemaakt evenals WebSonic.nl.

Een medewerker van Google heeft in ieder geval laten weten dat deze pagina's gaan komen maar kon nog geen harde datum aangeven, 'but we want to make them *great*, and we’re coding as fast as we can' aldus Jeff Huber. Een andere medewerker laat weten dat Google er zeker van wil zijn dat de pagina's voor bedrijven op de juiste manier in elkaar zitten omdat de eisen voor een bedrijf nu eenmaal anders zijn dan voor een particulier.

Meer over de introductie van Google+ lees je hier. Een overzicht van alle berichten in de afgelopen dagen over het sociale netwerk bekijk je hier.

Lees meer over: ,