Google Kenniskaart laat je herinneringen instellen voor nieuwe releases van artiesten

Google heeft recent een nieuwe feature toegevoegd aan de Knowledge Graph betreffende artiesten, acteurs, boeken en televisieseries in combinatie met Google Now voor Android.

Ben je ingelogd en zoek je bijvoorbeeld naar een artiest dan zal er aan de rechterkant een blok met informatie worden getoond met afbeeldingen, een korte omschrijving, recent uitgebrachte nummers, albums en gerelateerde artiesten. Nieuw is hier een knop om jezelf te abonneren op nieuwe releases waarvan een screenshot hieronder. Na het klikken op de knop zal Google Now je automatisch op de hoogte gaan houden van nieuwe releases op een mobiele telefoon of een tablet. Eenmaal ingesteld zijn de nieuwe herinneringen te beheren door naar de instellingen te gaan van de Google Search applicatie voor Android.

Naast het bovenstaande is Google Now nog verder uitgebreid met informatie over onder andere aangeschafte tickets voor concerten en gehuurde auto's. Google Search voor Android kan hier worden gedownload in de Google Play Store.

google_now_tv_series_reminders

Lees meer over: , , ,