Google Keep voegt reminders toe

google_keep_logo Google heeft een nieuwe feature toegevoegd aan Google Keep, de tool van het bedrijf om online notities te maken. Elke notitie heeft een knop gekregen om een herinnering in te stellen, hierbij is er de keuze tussen datum en tijd en een locatie. Het instellen van herinneringen is beschikbaar op de desktop en in de mobiele app voor Android.

Indien er gekozen wordt voor het instellen van een datum kan er een eigen gewenst tijdstip ingevoerd worden maar er kan ook simpelweg worden gekozen voor de ochtend, middag, avond en nacht. Wat betreft het instellen van een locatie is dit eenvoudig door een plaatsnaam in te voeren, deze herinneringen werken alleen op mobiele apparaten.

Herinneringen ingesteld in Google Keep worden tevens toegevoegd aan Google Now, andersom werkt dit echter niet. Als een herinnering iets te vroeg in beeld verschijnt dan is er een snooze knop waarna de optie verschijnt om een nieuw tijdstip in te voeren plus een optie om over een uur nogmaals de herinnering te tonen. Wat betreft de app voor Android is er een feature toegevoegd om bestaande en nieuwe foto's toe te voegen aan notities.

google_keep_reminders

Lees meer over: , , ,