Google introduceert Schemer

Google heeft middels een aankondiging op Google+ een nieuwe website gelanceerd genaamd Schemer. Schemer richt zich momenteel alleen op gebruikers in de Verenigde Staten en is bedoeld om mensen te helpen om activiteiten te vinden, te delen en te doen in de offline wereld. Een scheme kan van alles zijn zoals het kijken van elke film gemaakt door Christopher Nolan tot het beginnen van een nieuw of het verkennen van een stad.

Deze activiteiten worden aanbevolen op basis van onder andere locatie. Heb je een leuke activiteit gespot dan klik je op de knop 'I want to do it'. In dat geval wordt de activiteit opgeslagen en laat je vrienden weten dat je geïnteresseerd bent. Elke activiteit kan gedeeld worden en is terug te vinden door te gaan naar 'Profile'. Hier zie je dan tevens welke activiteiten zijn voltooid, daarnaast kun je zelf nieuwe activiteiten toevoegen.

Uitnodigingen

Momenteel is Schemer alleen beschikbaar op basis van uitnodigingen en deze zijn aan te vragen op de homepage van de website. Als je eenmaal een account hebt mag je zelf maximaal 20 andere gebruikers uitnodigen middels een link die staat op de homepage.

Lees meer over: ,