Google Hangouts voor iOS met nieuw design en videoboodschappen

Google Hangouts voor iOS met nieuw design en videoboodschappen

Eind vorige week heeft Google een nieuwe versie uitgebracht van Hangouts voor iOS. De nieuwe versie van de app is als eerste qua design volledig geoptimaliseerd voor iOS 7 en daarnaast zijn er enkele nieuwe features toegevoegd door het bedrijf. Door het nieuwe design lijkt Hangouts nu wel meer op WhatsApp en Facebook Messenger voor iOS.

Wat betreft nieuwe features is het nu mogelijk om een kaart toe te voegen aan je huidige locatie, een feature die al langer beschikbaar is in de versie van de app voor Android. Nieuw in de app is dat er videoboodschappen kunnen worden opgenomen om te verzenden naar andere gebruikers, deze video's mogen maximaal tien seconden lang zijn.

Dan zijn er een aantal nieuwe bewegende stickers toegevoegd aan de app waarmee je als gebruiker kunt laten zien hoe je je voelt en als laatste is Hangouts voor iOS nu ook geoptimaliseerd voor gebruik op een iPad, inclusief videogesprekken met Picture in Picture-weergave. Hangouts voor iOS kan hier worden gedownload in de Apple App Store.

Lees meer over: , ,