Google Glasses op tour door de Verenigde Staten

Google Glasses op tour door de Verenigde Staten

De belangstelling voor de bril van Google is sinds de introductie al groot maar slechts een beperkt aantal mensen hebben op dit moment daadwerkelijk een exemplaar om uit te proberen. Om toch ook het grote publiek enthousiast te krijgen voor het nieuwe apparaat zal het bedrijf in de komende weken daarom met de bril op tour door de Verenigde Staten.

In de komende tijd zullen medewerkers diverse steden in de Verenigde Staten gaan bezoeken. Geïnteresseerden kunnen langsgaan bij Google om de bril uit te proberen en eventueel vragen te stellen aan het team van Google Glass. De eerste stad die Google zal gaan bezoeken is Durham in de staat North Carolina op 5 oktober. Het team zal hier de gehele dag staan. Naar welke steden de medewerkers van Google na Durham zullen gaan afreizen is nog niet duidelijk. Geïnteresseerden moeten zich wel eerst even aanmelden.

Come see your world through Google Glass

We’ve heard lots of people are interested in experiencing Glass first hand, so we’re taking Glass to cities across the US to give you a chance to do just that.

We’re excited to announce that we’ll be kicking off in the Tar Heel State. Come try Glass, chat with the team, and enjoy local snacks and beverages.

Lees meer over: ,