Google Glass: Glassware, Glass Store en foto’s nieuw model met oordopje

Google Glass: Glassware, Glass Store en foto’s nieuw model met oordopje

Google heeft een stilletjes voor Google Glass een nieuwe sectie toegevoegd aan de MyGlass website die alleen beschikbaar is voor eigenaren van de bril van het bedrijf. Op de pagina te bereiken via het hoofdmenu kunnen nieuwe apps (Glassware) voor de bril worden ontdekt. Bovenaan de pagina worden een aantal apps uitgelicht met eronder onder het kopje All Glassware meer apps. Opvallend is wel dat er nog geen zoekfunctie aanwezig is, er is tevens nog geen categorie-indeling. Een screenshot van de pagina hieronder.

google_glass_glassware

Accessoires

Aanvullend op de bovenstaande toevoeging aan MyGlass heeft Google een winkeltje ingericht met accessoires voor de bril eveneens alleen beschikbaar voor testers. In de winkel kan bijvoorbeeld een nieuw oordopje gekocht worden, een screenshot hieronder.

google_glass_accessoires

Foto's nieuw model met oordopje

Google heeft een aantal foto's online gedeeld van de nieuwe versie van Google Glass. Eerder deze week kondigde het bedrijf aan dat testers van de bril binnenkort gratis hun exemplaar mogen inruilen voor een nieuw exemplaar en tevens drie vrienden mogen uitnodigen om de bril uit te proberen. Deze mensen moeten overigens wel gewoon 1500 dollar betalen. Het nieuwe model verschilt qua uiterlijk niet veel vergeleken met de huidige versie van de bril, wel werkt de bril nu met brillenglazen op sterkte. Daarnaast zal het model worden geleverd met een mono-oordopje, dit nieuwe oordopje kan eenvoudig worden losgekoppeld. De twee foto's van het nieuwe model van de bril bekijk je hieronder.

google_glass_2_1

google_glass_2_2

Lees meer over: ,