Google+ Games nu beschikbaar, speel Angry Birds

Er waren eerder al diverse aanwijzingen dat Google+ op een gegeven moment uitgebreid zou gaan worden met spellen en dat moment is nu, anderhalve maand na lancering al aangebroken. De pagina met games is te openen via een nieuw icoon die bovenaan, direct naast het zoekveld om gebruikers te zoeken geplaatst is. Het kan echter zijn dat je de knop, te zien in de screenshot hieronder nu nog niet ziet maar dan zal deze spoedig volgen. Google rolt de spellen langzaam uit naar alle gebruikers.

Zodra je overschakelt naar de Games page zie je de laatste game updates, invites en spellen die andere gebruikers die je kent recent hebben gespeeld. Dit is tevens de plek waar je eigen prestaties te vinden zijn. Delen van je laatste high scores kan ook, de gebruikers in je kringen zien alleen deze updates als ze zelf ook spellen spelen.

Angry Birds

Hieronder een overzicht van de eerste spellen die beschikbaar zijn en hier zitten direct al een aantal bekende titels bij waaronder het populaire Angry Birds en Zynga Poker.

Lees meer over: , ,